SIRKUSTAIDETUTKA™

SIRKUSTAIDETUTKA™
Sirkustaidetutkaan on koottu sirkustaiteeseen kuuluvia tärkeitä asioita. Tutkan avulla voit itse arvioida, millaiset asiat vaikuttavat taiteeseesi ja kuinka suuri merkitys niillä on. Taiteilijana toimiessasi sirkustaidetutka toimii keskustelun pohjana asioidessasi Taiteenalasi organisaatioiden, säätiöiden ja valtion taide-apurahoja myöntävän organsiaation kanssa. Voit sirkustaidetutkan avulla pohtia yhdessä taiteenalasi organisaatioiden kanssa, miten pääset parhaiten eteenpäin.
Vastaaminen on helppoa: pohdit taidettasi kahdeksan ulottuvuuden osalta ja merkitset, kuinka hyvin väittämä pitää paikkaansa kohdallasi.
Jos vaihtoehdoista puuttuu jokin erityinen taiteeseesi vaikuttava seikka, voit kirjoittaa sen omaan kohtaan.
Pohdinta auttaa sinua tarkastelemaan taidettasi monesta eri näkökulmasta ja tämä auttaa myös asiantuntijoita arvioimaan sinua ja taidettasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.